Outlook logotip

Če ste namenski uporabnik Gmaila ali Yahoo! Pošta, vendar morate iz nekega razloga uporabljati Outlook.com, bližnjice na tipkovnici Outlooka lahko spremenite tako, da ustrezajo tistim, ki jih poznate in jih imate radi iz Gmaila ali Yahoo! Pošta.

Outlook.com Modern vs. Classic Look

Večina uporabnikov Outlook.com mora imeti sodoben videz svojega e-poštnega računa, ki privzeto prikazuje popolnoma modro vrstico.

Moderni modri bar Outlook

Če imate še vedno klasično različico, ki jo še vedno uporablja veliko poslovnih različic (delovno e-poštno sporočilo vašega podjetja), bo privzeto prikazana predvsem črna vrstica.

Klasična črna bar Outlook

Kakor koli že, postopek je na splošno enak, vendar je lokacija nastavitev nekoliko drugačna.

Delo z zgodovino iskanja v modernem pogledu Outlook.com

V sodobnem pogledu kliknite zobnik za nastavitve in nato »Prikaži vse nastavitve Outlooka«.

Nastavitve v modernem pogledu

Preklopite na "Splošne" nastavitve in nato kliknite "Dostopnost".

Možnost Dostopnost

Na desni strani je razdelek Dostopnost z možnostmi za spreminjanje bližnjic na tipkovnici tako, da se ujemajo z Outlook.com, Gmail, Yahoo! Pošta ali odjemalca Outlook (kar je privzeto).

Možnosti dostopnosti za spreminjanje bližnjic

Bližnjice na tipkovnici lahko tudi popolnoma izklopite, če vas skrbi, da bi slučajno storili nekaj, česar niste mislili (ali če vaša mačka rada veliko hodi po tipkovnici). Ko ste se odločili, kliknite gumb »Shrani« in končali ste.

Delo z zgodovino iskanja v klasičnem pogledu Outlook.com

V klasičnem pogledu kliknite zobnik za nastavitve in nato »Pošta«.

Klasične nastavitve Outlooka

Preklopite na možnosti "Splošno" in kliknite "Bližnjice na tipkovnici".

Možnost »Bližnjice na tipkovnici«

Na desni strani je razdelek »Bližnjice na tipkovnici« z možnostmi za spreminjanje bližnjic na tipkovnici tako, da ustrezajo Outlook.com, Gmail, Yahoo! Pošta ali odjemalca Outlook (kar je privzeto).

Možnosti

Bližnjice na tipkovnici lahko tudi popolnoma izklopite, če vas skrbi, da bi pomotoma storili nekaj, česar niste mislili. Ko ste se odločili, kliknite gumb »Shrani« in končali ste.